معاون نظارت و تعهدات کوتاهمدت ادارهکل امور بیمهشدگان سازمان تأمیناجتماعی، پرداخت هزینه اقلام و وسایل کمکپزشکی را یکی از تعهدات کوتاهمدت سازمان تأمیناجتماعی معرفی کرد و گفت: در حال حاضر ۱۵۲ قلم وسایل کمک پزشکی، تحت پوشش قرار دارند و علاوه بر این ۱۵۲ قلم؛ هزینه آندوپروتزها که در داخل بدن افراد نصب میشوند و در مراکز درمانی مورد استفاده قرار میگیرند نیز مطابق تعرفهها و قوانین موضوعه، توسط سازمان تأمیناجتماعی پرداخت میشود.
محمد بایندریان با اشاره به بازنگری و اصلاح مبلغ قابل پرداخت برای وسایل کمک پزشکی در دورههای مختلف زمانی، گفت: از سال ۹۳ تا ۹۹ افزایش قیمت نداشتیم که در این دوره، افزایش قیمت وسایل کمک پزشکی را شاهد بودیم. به عنوان نمونه برای عینک ما تا قبل از سال ۹۹ مبلغ ۴۰ هزار تومان پرداخت میکردیم. با توجه به تغییرات قیمتی این اقلام در این دوره و برای حمایت موثرتر از بیمهشدگان و بازنشستگان و افراد تحت تکفل آنان، در سال ۱۴۰۰ افزایش تعرفه وسایل کمک پزشکی در دستور کار سازمان تأمیناجتماعی قرار گرفت و افزایش قیمت قابل توجهی برای همه وسایل کمک پزشکی از جمله اقلام پرمصرفی مثل عینک، دندان مصنوعی، صندلی چرخدار و لنزهای چشمی صورت گرفت.
وی به تعرفه قابل پرداخت بابت ساخت دست دندان اشاره کرد و گفت: برای یک دست دندان مصنوعی تا سال ۹۹ مبلغ ۲۰۰ هزار تومان پرداخت میشد که با افزایش ۱۰ برابری به ۲ میلیون تومان رسید. تعرفه نیمدست دندان مصنوعی نیز از ۱۰۰ هزار تومان به یک میلیون تومان رسید.
معاون نظارت و تعهدات کوتاهمدت ادارهکل امور بیمهشدگان سازمان تأمیناجتماعی، پرداخت هزینه اقلام و وسایل کمکپزشکی را یکی از تعهدات کوتاهمدت سازمان تأمیناجتماعی معرفی کرد و گفت: در حال حاضر ۱۵۲ قلم وسایل کمک پزشکی، تحت پوشش قرار دارند و علاوه بر این ۱۵۲ قلم؛ هزینه آندوپروتزها که در داخل بدن افراد نصب میشوند و …